Site Overlay

De Trimsalon

Op zoek naar een dagje ontspanning voor uw trouwe viervoeter? Bij Bibi’s Trimsalon Hoofddorp doen wij er alles aan om uw viervoeter met liefde een mooie dag te bezorgen!

Door regelmatig een bezoekje te brengen aan de trimsalon zult u merken dat de vacht van u viervoeter er altijd goed uit zal gaan zien. Wij raden daarom ook aan om zo vroeg mogelijk te beginnen met deze verwen dag voor uw hond, op deze manier komt hij/zij altijd met plezier langs!

Heeft u een puppy? Hartstikke leuk! Ook puppy’s zijn meer dan welkom bij ons. Bij de eerste afspraak zullen we vooral ”oefenen”. Dit noemen wij een tafelconsult. Op deze manier went de pup aan de trimtafel en wordt het normaal voor de pup om getrimd te worden.

Bij u eerste afspraak nemen wij graag de tijd voor u en uw viervoeter. U kunt aangeven wat u graag zou willen denk hierbij aan het model en de lengte van de vacht, of er bijzonderheden zijn en natuurlijk kunt u ook vragen stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2024 BIBI'S TRIMSALON HOOFDDORP. All Rights Reserved. | Chique by Catch Themes